Wij zijn vier artsen die het leuk vinden om, naast onze werkzaamheden iets anders te doen waarbij wij onze creativiteit en onderneming skills tot uiting kunnen brengen. Onze krachten wilden we bundelen en dit hebben we gedaan in de vorm van een start-up met als eerste product stethoscoophoesjes! Wij zijn:

 

Steven Hiddinga

Steven Hiddinga

Een echte ondernemer met een brede interesse en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

 

Sarah Djufri

Deze creatieveling ontwerpt en naait in haar vrije tijd graag kleding en accessoires.

 

Rosalie Krijl

Deze talentvolle tekenaar is jullie wellicht bekend door haar prachtige tekeningen in o.a. Compendium. Ook bij CoLine heeft ze diverse designs voor jullie ontworpen.

 

Youssef Al Gouch

Youssef Al Ghouch

Een passievolle student, met zowel een geneeskunde als business achtergrond.

 

Wij van CoLine Amsterdam staan voor drie waarden:

  • Originaliteit: onze producten maken wij  handgemaakt met materialen van lokale leveranciers. Hiermee ontwerpen wij unieke producten, met ook nog eens allemaal een persoonlijke touch, zoals een variërende knoop op elke stethoscoophoes. Al onze CoLine designs zijn hiernaast zelf ontworpen en getekend.
  • Duurzaamheid: bij het uitkiezen van onze materialen en het leveren van onze diensten houden wij altijd rekening met de impact op het milieu en onze directe omgeving. Ook dragen wij een steentje bij aan het verminderen van afval, door zoveel mogelijk te recyclen en te upcyclen.
  • Diversiteit: onze producten zijn er voor iedereen. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn! Daarom vinden wij het belangrijk om een verscheidenheid aan ideeën en perspectieven te verwerken in alles wat wij doen.